bgelogo

Felnőttképzés

Budapesti Gazdasági Egyetem

ELEKTRONIKUS TOVÁBBKÉPZÉS kreditszerzés rugalmas időbeosztásban

A nap bármelyik órájában, rugalmasan, akár több részletben elvégezhető továbbképzések rögzített felvételű videókból és az előadások témájához, felépítéséhez igazodó prezentációkból állnak. A továbbképzés a kurzus kezdési időpontját követő 30 napon belül végezhető el, az időtartam túllépése esetében lehetőség van a képzés egyszeri 30 napos meghosszabbítására.
Technikai információk:

 • Az elektronikus képzés során a videókon előre felvett előadás anyagok tekinthetők meg szabadon megválasztott időpontban és ütemezésben
 • A továbbképzések – témakörökhöz igazodó – 1-60 perces blokkokra/modulokra bontottak, amelyek az NGM 93/2002. (V. 5.), Korm.rendeletnek, valamint a 26/2008. (VIII.30.) PM rendeletnek megfelelően kijelentkezés és megszakítás nélkül tekinthetők meg (megszakítás esetén a blokk/modul nem számít megtekintettnek).
 • Javasolt böngészők: Google Chrome és Mozilla Firefox ajánlott (az Internet Explorer program használatát nem javasoljuk). Okostelefon, ipad és tablet használata szintén nem ajánlott, mert ezeken az eszközökön a jelenlét igazolása nem minden esetben biztosított.
 • Az idevonatkozó jogszabály alapján párhuzamosan egynél több képzés nem teljesíthető, ezért a továbbképzési felület egyszerre csak egy böngésző ablakban nyitható meg, így javasolt fokozottan figyelni arra, hogy mindig egyszerre csak egy ablakban legyen a továbbképzés megnyitva!
 • Belépést követően a képzések menüpontban találhatók a megvásárolt kurzusok. Ebben a menüpontban a továbbképzés elkezdését követően az is követhető lesz, hogy a megvásárolt továbbképzés teljes időtartamához képest a teljesített blokkok/modulok aránya mekkora hányadot tesz ki.
 • A továbbképzést elkezdő személyes jelenlétének igazolásához 10 percenként jelenlétet ellenőrző ablak jelenik meg, melyet a továbbképzésen résztvevőnek 30 mp-en belül nyugtáznia kell. Amennyiben a nyugtázás nem történik meg, a lejátszás megszakad. Ezután a felhasználónak 60 perc áll rendelkezésére a lejátszás folytatására, ezt követően a blokk/modul lejátszott ideje sem tekinthető teljesítettnek.
 • Az Internet kapcsolat megszakadása esetén a megtekintés folytatására 60 perc áll rendelkezésre, az időtartam átlépését követően a blokk/modul nem tekinthető részben vagy teljes egészében teljesítettnek. A videó lejátszása bármikor megállítható, lehetőség van a visszaléptetésre, újbóli megtekintésre, de előre tekerés nem lehetséges.
 • A továbbképzésekhez kapcsolódó anyagok lementhetők a saját számítógépre, illetve kinyomtathatók (a teljesítés igazolásának feltétele a felületen történő megtekintés).
 • A felületen a Súgó menüpontban részletes leírás található a felhasználásról. Technikai probléma esetén hétköznapokon 9-16 óra között (péntekenként 9-12 között) telefonos segítség áll a felhasználók rendelkezésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy:

 • Az előadások anyagai szerzői jogvédelem alatt állnak.
 • A rendszer a felhasználói tevékenységet az továbbképzésre vonatkozó jogszabályi előírások szerint elektronikus naplóban rögzíti.
 • A rendszer használatával kapcsolatos visszaélés esetén hivatalos igazolás nem állítható ki. Az igazolás kiállítása a továbbképzést követő 10 napon belül történik, majd a jelentkezési lapon megadott címre postázásra kerül.

A továbbképzési kurzusok teljesítésének határideje a kezdéstől számított 30 nap. Az időtartam túllépése esetén lehetőséget biztosítunk a képzés egyszeri meghosszabbítására (díja: 5.000 Ft + áfa/ kurzus).
Továbbképzéseinket a vállalkozási regisztrációra úgy állítottuk össze, hogy azzal a kötelező 16 kredit (8 óra számvitel + 8 óra nem számvitel) egyszerre teljesíthető, de az egyes továbbképzések különkülön is megvásárolhatók. Továbbképzéseink az adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára szükséges (a kurzusok leírásánál feltüntetett) kreditpontokat is biztosítják.
FONTOS információ: az ugyanazon a határozatszámon minősített továbbképzési program és annak elektronikus változata csak egyszer jogosít kreditpontra!
Kérdéseivel, kérjük, keresse Kondri Zoltánnét a +36 1 469-6609 telefonszámon, vagy e-mailen a kreditpontos@uni-bge.hu e-mailcímen.